Ga jij met mij aan de wandel?

Mijn naam is Judith van Bilsen.
Tijdens mijn wandelingen dacht ik zo vaak: Kon ik dit maar delen met anderen!
Als reisjournalist, blogger en wandelfanaat kom ik op de mooiste plekken. En beter nog, elke plek heeft een eigen verhaal. Ik ben gek op feitjes en wetenswaardigheden. Daarnaast kreeg ik heel vaak de vraag van mensen of ze eens met mij mee konden gaan.
En zo werd het idee van Vita Walking geboren. Ja, ik wil jou erg graag meenemen op mijn wandelingen!

In 2020 begon ik met Vita Walking. Midden in de corona-tijd, maar buiten wandelen is altijd juist goed voor de gezondheid. Twee wandelingen konden we doen voor het land in lockdown ging. In 2021 konden er twee wandelreizen doorgaan: naar de Italiaanse Dolomieten en naar het Azoorse eiland Santa Maria. Wat was het heerlijk om even te mogen ervaren wat we voor ogen hadden.
En op Santa Maria, bovenop die vulkaan, voelde ik dat dit precies is waar ik gelukkig van word. Mijn liefde voor reizen, wandelen en natuur delen met anderen. Zodat zij die kriebel ervaren net zoals ik die ook voel.

Vol energie ben ik aan de slag om de mooiste wandelingen en wandelreizen samen te stellen. Elke wandeling heb ik zelf eerder gelopen. En ik kies alleen de pareltjes uit om met jou te delen. En er is zoveel inspiratie en zijn zoveel plannen!

Wandelweetjes over Judith

Ik heb behoorlijk gevoelige voeten. Daarom ga ik minimaal iedere zes weken naar een pedicure. En heb ik ook al regelmatig tot bloedens toe gewandeld. Sinds vorig jaar heb ik eindelijk wandelschoenen waarbij ik het gevoel heb dat ik op kussentjes wandel. Wat een verademing!

Waarom ik zo gek ben op wandelen? Omdat ik het een goede manier vind om in te zoomen op de omgeving. Daarom wandel ik ook enorm veel in eigen land. Want wie oog heeft voor detail, ontdekt dicht bij huis net zoveel moois als ver weg. Wandelen geeft mij rust en na een dag op pad te zijn geweest ervaar ik voldoening.

De wandelreisleiders van Vita Walking

Inmiddels hoef ik niet meer elke wandelreis zelf te begeleiden. Daarin word ik ondersteund door twee fijne wandelreisleiders Joyce en Arlette.
Zij zijn bekend in het gebied waar ze de wandelreizen begeleiden en hebben dezelfde kennis als ik over wandelen, EHBO, de bezienswaardigheden onderweg en zo meer. Samen vormen we een top team om jou een te gekke wandelvakantie te laten beleven!

Joyce Vervoort

Ik ontmoette Joyce via collega’s in de wandelwereld. Misschien herken je haar wel, want Joyce is het gezicht achter Wandelpin. (leuke pins die je op je wandelrugzak kunt doen)
Dat zij gek is op wandelen, heeft dus geen toelichting nodig.
Eerdere deelnemers aan de wandelreizen omschrijven Joyce als super lief en zorgzaam en een beetje gek. Dat past precies bij Vita Walking, want mijn kernwaarde is fun and play!

Arlette Vossen

Arlette ken ik al zo ongeveer mijn hele leven. Wij komen uit hetzelfde dorp. (van nog geen 1000 inwoners) Vanaf het begin van Vita Walking is Arlette meegegaan. Wat een powervrouw is zij! Dat liet ze wel zien tijdens onze eerste echte wandelreis in de Dolomieten, Italië.
Arlette heeft ruim ervaring in het begeleiden van groepen en bij haar ben je dus in vertrouwde handen! Betrouwbaarheid, nog een kernwaarde van Vita Walking.