Vita Walking is een organisatie die wandeltochten organiseert en begeleidt in binnen- en buitenland. Naast het wandelen staat het plezier en gezelligheid voorop. De wandelingen van Vita Walking hebben altijd een bijzonder element in hun programma. Denk hierbij aan wetenswaardigheden, bezienswaardigheden, een rondleiding, een demonstratie of soms zelf een kleine attentie als aandenken.

Vita Walking is in 2020 opgericht door Judith van Bilsen en Peter Franssen.
Beiden zijn gecertificeerd wandeltrainer 1 – begeleider.

Peter Franssen

Vita Walking - Peter foto

Wandelen en gezelligheid in Oostenrijk – Peter Franssen.

In het dagelijkse leven help ik, als HR-adviseur en coach, mensen en organisaties om zich verder te ontwikkelen. Om mijn kantoorbaan enigszins te compenseren ben ik in 2015 begonnen met mijn eigen loopgroep. Na mijn opleiding bij de Atletiekunie en de Koninklijke Wandel Bond Nederland kon mijn hobby uitgroeien tot het prachtige bedrijf dat het nu is.
Wekelijks op pad, om met elkaar veel plezier te beleven aan het wandelen in de prachtige natuur die het binnen-
en buitenland ons te bieden heeft. Weg van de dagelijkse rompslomp en op zoek naar het onbekende. Ontdekken en beleven!

Vita Walking - Judith foto

Altijd met camera op pad! – Judith van Bilsen

Judith van Bilsen

Als tekstschrijver en (reis)journalist ben ik vaak op pad om mooie verhalen te maken. Zowel in tekst als in fotografie. Voor mijn eigen website J Loves to Travel,  maar ook als redactielid voor het tijdschrift Wandelmagazine. Ook zie je verhalen terug in het tijdschrift Bergen Magazine en de websites Mountainreporters.com en Snowrepublic.com.
Zelf heb ik altijd een groot wandelproject. Op dit moment is dat de GR5 van Hoek van Holland naar Nice in Zuid-Frankrijk. Een lange termijnproject. Tussendoor wandel ik graag kortere stukken in Nederland, België en Duitsland. En ik vind het heerlijk om dat nu te kunnen delen met iedereen die graag eens mee op pad wil!