Reacties van deelnemers aan de wandelingen en wandelreizen van Vita Walking

“Wat een fantastische week hebben wij gehad op Santa Maria. Adembenemende natuur, mooie uitzichten, diverse wandelroutes (klimmen, dalen, bossen, weides, jungle, dorpjes, beekjes, riviertjes en de zee nooit ver weg – echt alles komt voorbij), fijne shelters op supermooie locaties, goed gezelschap en natuurlijk de goede zorgen van Judith! Echt een aanrader voor alle natuur- en wandelliefhebbers.”

DUNJA

“Een wandelweekend met magnifieke uitzichten, overnachtingen in sfeervol verzorgde hotels, en de nodige hoogtemeters.  Fijn dat alles georganiseerd wordt, hotel, ontbijt, lunch(pakket), diner en vervoer.  Ook fijn dat niet alles georganiseerd is zoals pauzemomenten en lunchplekken. Wat dacht je van een lunch in het gras of pauze bij de stuw en een drankje in het klooster. Judith als reisleidster is TOP Luister naar de achtergrond informatie of vul aan als je iets weet. Zo beleef je de reis samen wat een ontspannen sfeer geeft. Ik zeg “doen”.”

JOYCE

“In 3 dagen tijd heeft Judith ons laten proeven van een klein stukje van de 313km lange eifelstieg. 
Ze heeft ons meegenomen naar de tijd van de Romeinse waterwerken, naar het spookdorp Wollseifen, het ss opleidingskamp van Hitler. 
We hebben geslapen in een klooster en genoten van de mooie bospaden, kabbelende beekjes,en mooie uitzichten.
Zelfs het weer was net zo wisselvallig als de natuur,  Wind,  zon en regen.
Ook werd de inwendige mens verwend.
Het was een hele belevenis en ik kijk uit naar de volgende vita walk reizen.”
ARLETTE

“De wijnwandeling in de omgeving van Dresden is echt een aanrader.
We hadden een gevarieerd programma. De ene dag maakten we een wandeling door de wijngaarden en legden een bezoek af bij een wijnboer die heerlijke wijnen verkocht. De andere dag hadden we een route langs kastelen en torens. Ook was er gelegenheid om de mooie stad Meissen te bezoeken. De porselein- en wijnstad.
De laatste dag hebben we een rondvaart over de Elbe gemaakt met de stoomboot. Dan zie je de omgeving van Dresden weer op een andere manier.
Elke dag hadden we een ander hotel met vriendelijk personeel. Ieder hotel had een eigen sfeer met heerlijk eten en lekkere wijn. Mede dankzij de goede organisatie van Judith is dit voor mij een zeer geslaagde wandelvakantie geweest.”

CARLA

“Een volle dag wandelen in goed gezelschap. Een mooie, gevarieerde wandeling met een gids die veel over de regio weet en dus ook heerlijk kan vertellen. Het voelde van te voren als een wandeling “bij mij om de hoek”, maar ik heb dit stuk Zuid-Limburg op een geheel nieuwe manier ervaren! Zeker voor herhaling vatbaar!”

SUSANNE

“De trip naar Santa Maria was een geweldige en goed verzorgde trip. 5 dagen lang heerlijk door dit groene paradijs gelopen. Een stevige wandeltocht die elke dag weer beloond werd met de mooiste uitzichten. Absoluut een aanrader!”

IRIS

“Ik vond het naast erg gezellig een mooie wandeling op een bijzonder mooi stukje pieterpad. Voor mij het eerste stukje van dat pad. 
Er was afwisseling van omgeving en voldoende pauze momenten. 
Er was door Judith gezorgd voor een goed gevuld tasje met lekkers voor onderweg en voor de lunch. 
Een leuk clubje mensen, fijne gesprekken en heerlijk weer met als afsluiting een biertje op een terras in Valkenburg maakte de dag compleet.”
HELEN

“Deze wandeling heeft een heel afwisselend landschap. Je wandelt door bos en over heide en komt langs het hoofdkantoor van de Maharishi. Er valt zoveel te ontdekken! En de stilte is overweldigend. Daar waar andere Meinwegroutes druk kunnen zijn is er hier rust. Heerlijk!”

INEZ

Naar de wandelingen en wandelreizen